Jump to content





Welcome to Ford Fusion Hybrid Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to Ford Fusion Hybrid Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Fusion Hybrid Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Posted Image
Register your Fusion Hybrid at the official Ford authorized registry here.


Photo
- - - - -

Anyone else having trouble with owner.ford.com?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   mwr

mwr

    Fusion Hybrid Enthusiast

  • Fusion Hybrid Member
  • 763 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:San Francisco Bay Area
  • Current Vehicle:2015 FFH SE
  • My Hybrid's Year:2015

Posted 21 February 2019 - 12:32 AM

I signed into owner.ford.com and can't do anything there. It either reloads the same page over and over, or times out trying to go to another page.


IMG_2641c_160w.jpg








Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   murphy

murphy

    Fusion Hybrid Addict

  • Fusion Hybrid Member
  • 1,569 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • Location:PA
  • Current Vehicle:2013 Fusion Energi Titanium

Posted 21 February 2019 - 06:53 AM

I signed into owner.ford.com and can't do anything there. It either reloads the same page over and over, or times out trying to go to another page.

It works fine for me using the Firefox browser.



#3 OFFLINE   mwr

mwr

    Fusion Hybrid Enthusiast

  • Fusion Hybrid Member
  • 763 posts
  • Region:U.S. Pacific Coast
  • Location:San Francisco Bay Area
  • Current Vehicle:2015 FFH SE
  • My Hybrid's Year:2015

Posted 21 February 2019 - 07:04 AM

It works fine for me using the Firefox browser.

Thanks. I also use Firefox. It seems to be working now.


IMG_2641c_160w.jpg





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·