Jump to content





Welcome to Ford Fusion Hybrid Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to Ford Fusion Hybrid Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Fusion Hybrid Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Posted Image
Register your Fusion Hybrid at the official Ford authorized registry here.


Photo
- - - - -

"Run Power Active" ?

run power active re-install low voltage batter starting

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   robwerth

robwerth

    New Member

  • Fusion Hybrid Member
  • 1 posts
  • Region:Decline
  • Location:Leavenworth, WA USA
  • Current Vehicle:Ford Fusion Hybrid
  • My Hybrid's Year:2013

Posted 02 May 2018 - 02:12 PM

2013 Fusion Hybrid

 

I removed my low voltage battery and put it on a trickle charger for three months while away from home. Returning, I reinstalled the battery, checked the user's manual, and tried to start the car.

 

The dash lights come on but I get messages:

​Press accelerator to start engine (nothing happens)

 

Press brake to start (ditto)

 

Run Power Active

 

The messages flash in sequence

 

Any help would be appreciated

 

Thanks,

 

Rob









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·