Jump to content





Welcome to Ford Fusion Hybrid Forum


Sign In  Log in with Facebook

Create Account
Welcome to Ford Fusion Hybrid Forum, like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Fusion Hybrid Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.
 
Guest Message by DevFuse

Posted Image
Register your Fusion Hybrid at the official Ford authorized registry here.


Photo
- - - - -

"View New Content" not working


Best Answer Texasota , 21 July 2015 - 11:17 AM

Make sure that Forums and Content I have not read are checked in the left column and nothing else is checked.

Murphy, that was my problem. Somehow I must have inadvertently checked a third option. Thanks for getting me working again. Much appreciated.

Go to the full post


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 OFFLINE   Texasota

Texasota

    Fusion Hybrid Enthusiast

  • Fusion Hybrid Member
  • 985 posts
  • Region:U.S. Northern Plains
  • Location:Minnesota
  • Current Vehicle:Ford Fusion S Hybrid
  • My Hybrid's Year:2015

Posted 20 July 2015 - 10:32 PM

I noticed this afternoon that there are new posts but when I click on "View New Content" the forum tells me there is no new content. I cleared all of my browser history which often clears up problems like this but no luck this time. Anyone else having this problem?









Lose this advertisement by becoming a member. Click here to create a free account.


#2 OFFLINE   Cobra348

Cobra348

    Fusion Hybrid Enthusiast

  • Fusion Hybrid Member
  • 502 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • Location:Oswego, NY
  • Current Vehicle:Ruby Red wLight Stone Leather
  • My Hybrid's Year:2017

Posted 20 July 2015 - 10:50 PM

Nope - no issues at all.  Wierd.


Larry - aka Cobra

 

Big Red: 2017 FFH SE, Ruby Red, Med Light Stone leather

602A SE Luxury Package, Park Assist, Adaptive Cruise Control w/stop & go

Driver Assist Pkg (lane keeping, BLIS, auto high beams, auto wipers, heated steering wheel)

My additions:  WeatherTech lasercut floor mats, in-channel wind deflectors (dark smoked),

Steeda strut tower brace, Steeda rear sway bar, Steeda hood struts, Ford donut spare

Summer rims/tires - 17" Verde Regency rims with OEM tread

Winter rims/tires - 17" OEM rims with Goodyear UltraGrip WRT Ice


#3 ONLINE   murphy

murphy

    Fusion Hybrid Addict

  • Fusion Hybrid Member
  • 1,498 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • Location:PA
  • Current Vehicle:2013 Fusion Energi Titanium

Posted 21 July 2015 - 05:25 AM

Make sure that

Forums

and

Content I have not read

are checked in the left column and nothing else is checked.
 


  • GrySql likes this

#4 OFFLINE   hybridbear

hybridbear

    Fusion Hybrid Fanatic

  • Moderator
  • PipPipPipPipPip
  • 4,915 posts
  • Region:U.S. Northern Plains
  • Location:Minneapolis, MN
  • Current Vehicle:2013 Focus Electric, 2013 Fusion Energi Titanium
  • My Hybrid's Year:2013

Posted 21 July 2015 - 08:13 AM

Works for me. That's how I found this topic ;)


Current Vehicles

2013 Ford Fusion Energi Titanium - White Platinum Metallic

2013 Ford Focus Electric - Ice Storm

315692.png

 

Previous Vehicles

2013 Ford Fusion Hybrid SE x2

252543.png167422.png


#5 OFFLINE   tr7driver

tr7driver

    Fusion Hybrid Enthusiast

  • Fusion Hybrid Member
  • 497 posts
  • Region:Decline
  • Location:Illinois
  • Current Vehicle:Fusion Ti Hybrid, C-Max Energi, Mustang GT convertible, Triumph TR7 convertible, Toyota Highlander
  • My Hybrid's Year:2014

Posted 21 July 2015 - 08:33 AM

Are you logged in?


  • jeffo65 likes this

#6 OFFLINE   Texasota

Texasota

    Fusion Hybrid Enthusiast

  • Fusion Hybrid Member
  • 985 posts
  • Region:U.S. Northern Plains
  • Location:Minnesota
  • Current Vehicle:Ford Fusion S Hybrid
  • My Hybrid's Year:2015

Posted 21 July 2015 - 11:17 AM   Best Answer

Make sure that Forums and Content I have not read are checked in the left column and nothing else is checked.

Murphy, that was my problem. Somehow I must have inadvertently checked a third option. Thanks for getting me working again. Much appreciated.


  • hybridbear likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Privacy Policy Terms of Service ·